Tidligere medlem af Esbjerg Erhvervskvinder Marianne Søby vil guide os igennem aftenens arrangement.

I Mariannes virksomhed ”Sundhed & Trivsel” giver hun virksomheder og medarbejdere bud på, hvordan man kan sætte fokus på et sundt arbejdsmiljø og undgå stress og psykiske belastninger.

Trivsel er både individets, gruppens, ledernes og hele organisationens ansvar. Og som hjælp til at sikre trivsel inddrager Marianne vandring, natur, mindfulness, fællesskab og så en hel masse om åben kommunikation.

Marianne håber, at I er friske på en aften i naturen, hvor I kan smage lidt på, hvordan det virker at kombinere vandring og mindfulness og hun ser frem til et par hyggelige timer sammen med os!

 

Aftenen byder på:

 

Guidet vandretur på ca. 5 km, hvor vi dels går langs stranden og i Marbæk Plantage. Der er sideløbende et indhold af mindfulness med kinesiske qigong øvelser og praktiske stilhedsøvelser i naturen. Målet er at komme ned i gear og slippe dagens travlhed. Man skal ikke have nogle forkundskaber og vi går i et roligt tempo.
Undervejs vil Marianne fortælle lidt om at arbejde med mindfulness og natur, som et led i at sikre en bæredygtig trivselspolitik i virksomheder. Marianne fortæller med udgangspunkt i projekt ”Styrk virksomheden-Kvit stress”. 
 

Mødetid: Onsdag, den 28. april 2021 kl. 17.30 – 20.00. 

Mødested: Marbækgård, Marbækgårdsvej 1, 6710  Esbjerg V

BEMÆRK: Arrangementet foregår udendørs.

 

Medbring venligst følgende:

Let siddeunderlag og lun påklædning, evt. tæppe til når vi skal spise. Vi er udendørs hele aftenen.

Der er adgang til toiletter ved Marbækgård.

Vi sørger for mad og drikke.

Vi håber og glæder os til at se rigtig mange og vi holder naturligvis den fornødne afstand, så vi passer bedst mulig på hinanden.

Velmødt fra Bestyrelsen