Undgå spamfiltre og sure smileys

Sociale medier og marketing automation giver nye muligheder for B2B-salg og kundeservice. Men d Der er stadig brug for nogle af de gode gamle dyder, hvis man vil undgå at lande i den digitale skraldespand og komme højere op i review-ratings.

Klaus Valeur Leffers fra Valeur A/S kommer og deler sine bedste fif om salg og kundeservice i den digitale tidsalder. Du hører om hvordan du kommer udenom virksomhedernes faldgitre, når du laver opsøgende B2B-salg, således at du kan stille dine kræsne kunder tilfredse, uanset hvor og hvornår de henvender sig i kundeservice.

 

Indhold v/ CEO og partner Klaus Valeur leffers

Det ser ud til at være blevet lettere at sælge og servicere sine kunder, fordi virksomhedernes ledere og kunder alle sammen er online.

Men konkurrencen er skærpet, virksomhedernes ledere skærmer sig, og forbrugerne flytter sig. Derfor skal btb-salg og kundeservice hele tiden følge med tiden og have øje for kundens succes.

 Kom og få en masse fif, når Klaus Valeur leffers fortæller, hvordan konsulentvirksomheden Valeur arbejder med opsøgende salg og digital kundeservice i Danmark og i udlandet.

 Den nye verden ser sådan ud:

  • Presset er vokset på virksomhedernes ledere, og de gemmer sig bag medarbejdere, der smider røret på og klikker på papirkurven. Så hvordan sikrer man sig, at man er relevant nok og ringer til de rigtige?
  • Forbrugerne er blevet meget kræsne og utålmodige, og undersøgelser viser, at de kun gider vente på svar i nogle få minutter på chatten eller telefonen. Så hvordan får du tilfredsstillet dem, inden de går på Trustpilot og ødelægger dit omdømme?

 Kom og hør, hvordan du får dørene til at åbne sig med et brag for dine sælgere og sagerne til at lukke sig stille og roligt i hos Kundeservice.

Tid og sted
Tilmeldingsfrist: 9. januar
Dato: 11. januar 2023
Tid: 18.00
Sted: Valeur A/S, Michael Drewsens Vej 20a, 8270 Højbjerg. www.valeur.dk 
Arrangør: EK Aarhus
Pris: 350,-
Pris gæst: 400,-
Kontakt navn: Karin Valeur
Kontakt email.: kv@valeur.dk

Program
18.00  Velkomst 

18.15  Foredrag V/ Klaus Valeur

19.15. Spisning

20.30 Pause             

20.45  Meddelelser fra formanden og netværk.

 ca. 21.30 Tak for i aften.