Mød den unge kok og ejerleder af Smag og Slægt - Martin Schultz - som driver 4 restauranter i Aarhus og 1 i Middelfart og som har skabt en ”sexet” organisation med 100 medarbejdere.

Hvordan skabes en ”sexet” organisation som tiltrækker både kunder og de bedste medarbejdere?

Kom og hør Martins spændende oplæg og få en kulinarisk oplevelse i skønne omgivelser på Aarhus Lystbådehavn.

Ejerleder Martin Schultz fortæller om sin spændende rejse fra at være uddannet kok på højt niveau til at springe ud som selvstændig og være med i generationsskiftet om at overtage 4 restauranter i Aarhus og 1 i Middelfart og have 100 ansatte. Det kræver mod – engagement – ansvarlighed og ikke mindst en rigtig god energi.   

Martin vil fortælle sin historie og bl.a. komme ind på følgende:

  • Talent arbejde & ansvar 
  • Smag & Slægt, ¨generationsskifte
  • En sexede organisation
  • Fra restaurant til koncern
  • Aktivt bestyrelses arbejde
  • Akademisk restaurationdrifts
  • Smag & Slægt i fremtiden
  • Servicebranchen i krystalkuglen 

 

Tid og sted

Tilmeldingsfrist: 1. november 2019
Dato: Onsdag den 13. november 2019
Tid: 18.00
Sted: Restaurant ANKER, Fiskerivej 12, 8000 Aarhus C
Arrangør: EK Aarhus
Pris: 300,-
Pris gæst: 400,-
Kontakt navn: Sussi Mathisen
Kontakt e-mail: sussimathisen@gmail.com

Program

18.00.  Velkomst og netværk

18.30.  Spisning

19.15.  Foredrag ved Ejerleder Martin Schultz   

20.00.  Kort Pause              

20.15.  Succeshistorier og opfølgning på workshoppen i oktober måned

21.00.  EK møde med 3. min. m.m.

21.30   Netværk og tak for i aften.