Som medlem i ErhvervsKvinder Aarhus tilbydes du den unikke mulighed at komme på en gratis overnatning ved deltagelse i Landsmødet i weekenden 28-30. april.

Vi har lejet nogle skønne lejligheder ved Slotssøen i Kolding, der danner base for hyggeligt samværd, netværk og deltagelse i Landkonferencen arrangeret af EK-Trekantsområdet.

Tilmeld dig gratis til to overnatninger i en dejlig ferielejlighed sammen med andre skønne EK kvinder fra Aarhus, på denne begivenhed.

Plan:

Fredag. d. 28. april:
Vi mødes Kedelsmedgangen 2,
6000 Kolding senest kl. 18.00

Her får vi et glas velkomstbobler og nyder tapas i festligt selskab. Medbring selv vin.

Lørdag d. 29. april:

Fælles morgenmad.
Deltagelse i landskonferencen.
Program følger. Men det bliver godt! Lørdagen slutter med en fest og vi arrangerer selv fælles transport hjem.

Søndag d. 30. april:

Fælles morgenmad. Farvel og på Gensyn.

Hvad skal jeg medbringe?
Du skal selv medbringe vin til fredag aften. Og hvad du ellers plejer at tage med til to overnatninger, en god fest og traveture.

Hvordan gør jeg?
Du tilmelder dig her. Det er gratis at deltage i overnatningen da EK Aarhus tilbyder dette til sine medlemmer. Der tages dog forbehold for at der er begrænset med overnatningspladser og såfremt at flere end sædvanelæigt er interesseret i tilbuddet, kan der blive tale om deltager betaling. Såfremt den situation skulle opstå, vil de tilmledte straks blive informeret om mulighedere.

Transport?
Du sørger til enhver tid selv for transport men opfordrer naturligvis til samkørsel og at følges ad i det hele taget :-)

Hvordan kommer jeg til at sove?
Vi har lejet nogle lejligheder ved Kolding Hotel Apartments. I lejlighederne er der optil 6-8 sovepladser efter størrelse. Nogle af sengene vil være boksmadresser andre senge vil være enkeltmadresser. Såfremt man ved man ikke vil sove på en boksmadres sammen med en anden, skal dette blot meddeles til Eva Ehler på eva@ivimedia.dk efter tilmelding.

Kan jeg få eneværelse?

Ønskes enkeltværelse er det på egen regning.

Kontaktperson:

Eva Ehler: eva@ivimedia.dk