Bæredygtighedsaften på Restaurant Nögen og foredrag med Arkitema Architects

Aftenen vil foregå på Restaurant Nögen, hvor vi skal have en 7 – retters menu. Restaurant Nögen tilbyder et inspirerende nyt koncept, som bygger på unikke kreationer af overskydende varer. Deres ambition er, at få den gode tanke om at undgå madspild til at gå hånd i hånd med den gode madoplevelse. Intentionen bag konceptet er minimalistiske, lækre og smagfulde madoplevelser, der bærer præg af sæsonens råvarer, og hvor der kræses om den enkelte ingrediens.

 

Efter middagen vil der være et spændende foredrag med partner Mette Julie Skibsholt fra Arkitema Architects. Arkitema er én af Danmarks største arkitektvirksomheder.  Foredraget har fokus på, , hvordan Arkitema arbejder med bæredygtighed for at sikre, at virksomheden er en attraktiv samarbejdspartner i byggeriet. Mette vil belyse om, hvordan Arkitema arbejder med at integrere en målrettet, helhedsorienteret og med ambitiøs tilgang til bæredygtighedsarbejdet i deres byggeprojekter. Dernæst vil Mette fortælle om de stigende krav til bæredygtighed, som i højere og højere grad kommer til at spille en væsentlig rolle indenfor fremtidens byggerier herunder fx. DGNB dokumentation, ESG.

 

ÆNDRING: PGA AFBUD FRA METTE KOMMER I STEDET:

Koncernbæredygtighedschef Grith Bech-Nielsen fra Aarsleff vil fortælle ca. 30-45 min om bæredygtighed i byggeriet og ESG rapportering, hvad kræves der i dag m.m. samt hvordan griber Aarsleff det an.  

 

Tid og sted

Tilmeldingsfrist: senest onsdag 1. maj 2024
Dato: Onsdag den 8. maj
Tid: 18.00
Sted: Restaurant Nögen, Banegårdspladsen 4, 8000 Aarhus C (mulighed for parkering i Bruuns Galleri)
Arrangør: EK Aarhus
Pris: 350,-
Pris gæst: 450,-
Kontakt navn: Jette Holdt Just
Kontakt e-mail: jjt@jsdanmark.dk

Program

18.00 Mødes på Restaurant Nögen med velkomst og sang

18.15 7 retters menu

19.45 Oplæg ved Mette Julie Skibsholt, Arkitema

21.15 Informationer fra formanden og brug af netværk

21.30 Tak for i aften