En hudærlig, autentisk og personlig fortælling om vejen fra HR Direktør i Vestas til ejer af bestyrelsesnetværket AROS BOARD

Kom med til en aften med Personlig Branding på dagsordenen, når Karina Boldsen gør os klogere på og deler ud af sine erfaringer omkring dét at brande og "sælge" sig selv. Hun vil fortælle os om sin egen personlige udviklingsrejse og om modet til at være autentisk og tro mod sig selv. 

Hvordan sælger du dig selv, og det du kan? Hvad er det, du gerne vil huskes for? Hvad er dine personlige genkendelighedstræk? Hvordan sætter du dit eget personlige aftryk i forskellige forretningssammenhæng? Karina vil i løbet af aftenen motivere os og give os et selvtillidsboost, når vi skal arbejde med vores egen personlige elevator-pitch.

Der vil ligeledes være rig mulighed for at stille Karina spørgsmål i løbet af hele aftenen.

Lidt om Karina Boldsen: 

Karinas erhvervsbaggrund favner bredt, da hun bl.a. har været HR Director hos Vestas, HR Manager i Salling Group samt Dealer hos SparNord. I dag arbejder hun aktivt i 17 bestyrelser og 2 Advisory Boards som professionelt bestyrelsesmedlem med speciale i strategi, digitalisering, finans, HR, vækst og forretningsudvikling. Sideløbende med det ejer og driver hun bestyrelsesnetværket AROS BOARD, rådgivningsvirksomheden Karina+ samt ledernetværket 24H For Executives. 

NB: Bemærk ikke 2. onsdag i måneden.

Tid og sted

Tilmeldingsfrist: Fredag d. 29. oktober 2021

Dato: onsdag den 3. november 2021
Tid: kl. 17.30 – 21.30
Sted: Restaurant Varna Palæet
Arrangør: EK Aarhus
Pris: 300 kr.
Pris gæst: 400 kr.
Kontaktnavn: Birgitte Vinther Olesen
Kontakt e-mail: bivio@aarhus.dk

 

Program

17.30 Velkomst og tid til catch-up i netværket.

18.00 Spisning

19.15 Foredrag med Karina Boldsen

20.45 Meddelelser fra formanden og spørg dit netværk.

21.30 Tak for i aften