OBS! KUN FOR MEDLEMMER & Grundet billetantal usædvanligt tidlig tilmelding- 10. OKTOBER!

Kom til amazing christmas og få julens smukkest koncertoplevelse i Musikhuset.

Vi kommer bag kulisserne og ser hvordan bl.a et Jazz Award show bliver til, ser hvordan der øves, arbejdes og planlægges for at publikum kan nyde de mange event der er i Musikhuset og slutter af med en magisk julekoncert af de to dygtige jazz- og soulsangerinder, Sinne Eeg og Christina Boelskifte.

Magien breder sig for alvor i Musikhuset, når Sinne Eeg og Christina Boelskifte byder på gribende gospel, sjælfuld soul og swingende jazz, der omfavner publikum og vækker følelserne til live. Med sublim vokal og glimt i øjet fortolker de to sangerinder velkendte juleklassikere fra Whitney Houston, Ella Fitzgerald og Disney samt en bred vifte af julens traditionelle sange. Sinne og Christina akkompagneres yderligere af piano, bas og trommer. Amazing Christmas er en unik, musikalsk oplevelse med højt til loftet og et harmonisk vokalensemble, der bringer hele publikum i julestemning.

Sinne Eeg er uden tvivl Danmarks største jazzsangerinde. Hun har en omfattende turnévirksomhed udenfor landets grænser i bl.a. Kina, Japan, USA, Frankrig, Belgien samt Norge og Sverige. Sinne vandt i 2020 sin 5. Danish Music Award for Bedste Vokaludgivelse med sit seneste album, som er indspillet med DR Big Band. Sinne Eeg har modtaget et væld af priser, heriblandt Ben Webster Prisen, Dronning Ingrids Hæderslegat samt den prestigefyldte franske kritikerpris fra Academie Du Jazz, hvor hun bl.a. overhalede verdensstjernen Jamie Cullum.

Christina Boelskifte er i særklasse blandt landets dygtigste soul- og gospelsangere. Hun er forsanger i vokalgruppen Blast og optræder ofte med bigbands og Den Kongelige Livgardes Musikkorps, og synger i den forbindelse også for Hendes Majestæt Dronning Margrethe. Siden 2002 har Christina bygget bro mellem Corporates and Creatives ved at undervise ledere og TED TALK-deltagere i performancetræning. Udover at have medvirket på mere end 100 indspilninger har hun udgivet soloalbum samt arbejdet og optrådt med både internationale og danske kunstnere. I 2016 blev hun bedt om at skrive titelsangen We Move The World, som stadig følger Verdensholdet i gymnastik kloden rundt. Christina medvirker på et hav af Disneys produktioner, bl.a. biografsuccessen Frost, og turnerede i 2015 og 2017 med den amerikanske topartist Michael Ruff.

Tid og sted

Tilmeldingsfrist:  10. oktober 2022
Dato: Onsdag, den 7. december 2022
Tid: 17.00
Sted: Musikhuset, Thomas Jensens Allé, 8000 Aarhus C
Arrangør: EK Aarhus
Pris: 350,-
Pris gæst: Kun for medlemmer
Kontakt navn: Irene Nielsen
Kontakt e-mail: irene.nielsen2711@gmail.com

Program

17.00 Velkomst og rundvisning backstage ved Anders Hede, Commerciel Chef

18.15 Spisning

19.30 Julekoncert med Sinne Eeg og Christina Boelskifte

21.00 Tak for i aften og god jul