Sommerarrangement - Mærk suset

OBS på start kl 17.30! OG Arrangementet er kun for medlemmer!

Kom op i toppen af Aarhus øje og mærk suset i maven i 142 meters høje. Aarhus Øje giver dig en oplevelse ud over det sædvanlige. Du kan komme helt tæt på livet under havoverfladen, gå på opdagelse i Aarhus’ vartegn, blive klogere på, hvordan man bygger Danmarks højeste bygning – og naturligvis komme helt op i toppen af Aarhus Øje og nyde udsigten i 142 meters højde. Claus Hommelhoff, der er bygherrer, kommer og fortæller om byggeriet.

Til dem der ikke er vilde med højder er det ok at blive på jorden. Skal du ikke med op fortæl det da til Suzanne der står for arrangementet, da vi skal betale pr. person der kommer op i tårnet.

Herefter nyder vi et glas bobler et udvalgt sted, i det fri, på Aarhus Ø.

Vi skal nyde en lækker treretters sommemenu på Restaurent Ommer og vi skal hygge med hinanden og ønske hinanden en rigtig dejlig sommer.

Vi ekstra forkæler altid vores medlemmer til sommermødet, derfor er det kun for medlemmer.

  

Parkering:

Der er gratis parkering tre timer, blot skal der tjekkes ind i restaurant Ommer, som vi kender det fra restaurant Martino. Det er aftalt, at vi må tjekke ind ca. 17.15. Vi kan forlænge parkeringen, så hele aftenen bliver dækket ind. Det er det første parkeringshus man kommet til på Irma Pedersens Gade. Adressen er: Irma Peders gade 952 og det hedder Q park parkeringshus.

 

Tid og Sted:

Tilmeldingsfrist: Søndag den 1. juni 2024

Tid: 17.30 - 22.00

Sted: Vi mødes ved LightHouse

Arrangør: EK Aarhus

Pris: 350,-  kr.

Kontakt: Suzanne Branick Baltzersen

E-mail: sbaltzersen@hotmail.com

Program: 

17.30: Vi mødes ved Light House

ca. 19.00: Tre retters Middag på restaurant Ommer kl. 19.00.

 Vi ønsker hinanden god sommer og siger farvel kl. 21.30, man er naturligvis velkommen til, efterfølgende at blive hængende og hygge sig.