Flyt dig med den nyeste viden inden for hjerne, hjerte, epigenetik og kvantefysik

- Lær at lede dig selv - først dér kan du lede andre. Sådan kommer du fra knokleri og tunghed til flow og lethed.

Som leder, skal man udvise lederskab i sit eget liv, for at kunne lede andre. Den kunnen stikker dybt ind i vores indre og er vejen til at skabe Flow i både vores arbejdsliv som privatliv.

Susanne vil gerne skære HELT ind til benet og kaste lys på årsag-virkningsdynamikken i jeres liv baseret på den nyeste videnskab om hjerne, hjerte, epigenetik og kvantefysik. De felter rummer nemlig nogle lovmæssigheder på linje med tyngdeloven. MEN det er ikke almindelig kendt viden eller almindelig kendt praksis, men det burde være, for det virker!

Susanne skræddersyr foredraget til de problemstillinger, som I anonymt deler med hende inden aftenen, via en survey via surveymonkey.

Uanset vil det med garanti tage sit udspring i opskriften på at:

 

  • Holde en høj, vedvarende og bæredygtig energi.
  • Finde dit “WHY” og dit livsformål aka din genizone.
  • Få et godt og bæredygtigt samarbejde med din krop – uden sygdom, smerter, stress, angst, depression, usikkerhed, lavt selvværd, lav selvtillid og måske søvnproblemer.
  • Være i et godt flow, hvor du vælger vejen med mindst modstand og mest glæde.
  • Bidrage til at skabe en god energi.
  • Gennemføre og inspirere til positive forandringer, hvor ikke bare du, men også dem omkring dig, stråler og udlever deres højeste potentiale.
  • Være en god rollemodel for dine børn, medarbejdere, familie & venner.
  • Bringe din/jeres organisation til vækst på alle bundlinjer, der tæller – både den personlige vækst OG den økonomiske vækst – gennem en bæredygtig og passionsdrevet high performance kultur uden begrænsende overbevisninger og med et meningsfyldt arbejde for alle.

 I vil stå stærkere i jer selv efter foredraget, og der skal nok falde én ti-øre eller ti.

PS. Man er som individ velkommen til en gratis 15 minutters telefonsnak med Susanneefterfølgende og 60 minutter, hvis man er leder og gerne vil have nye øjne på en organisatorisk situation/udfordring/krise.

På FB - Susanne Frandsen - Catalyzing Change kan I finde massevis af gratis indhold og vurdere, om jeg er et match til jer - det samme kan I gøre på www.susannefrandsen.dk og youtube.

 

Dato: 1. februar 2023
Tid: 18.00
Sted: Martino, Marselisborg Havnevej 46B, 8000 Aarhus
Arrangør: EK Aarhus
Pris: 350 kr. 
Pris gæst: 400,- kr
Kontakt navn: Eva Ehler
Kontakt e-mail: eva@ehler.dk

Program

18.00 Velkomst

18.15 Spisning

19.00 Netværk med Susanne Frandsen

21.00 Pause  

21.15  Meddelelser fra formanden.

 ca. 22.00 Tak for i aften.