Kunne du tænke dig at blive den nye formand for EK ?

Som formand vil du få et stærkt og erfarent bagland, idet vi har positive tilsagn fra Anette Schmidt Døssing, Gitte Dinesen, Hanne Basse, Marianne Stoltenborg, Jette Just, Karin Valeur om at de gerne vil indgå i den kommende bestyrelse, såfremt der også kommer en formand. Bestyrelsen fungerer rigtigt godt og arbejdet er sat effektivt i system med ligelig arbejdsfordeling, krydret med godt humør og nære relationer.

Som formand vil din primære opgave være at udvikle EK og igangsætte aktiviteter til at tiltrække nye medlemmer. Vi har en rigtig sund økonomi, så der er også penge til at understøtte disse aktiviteter.

At Evy trak sig som formand på den Ordinære generalforsamling skyldes udelukkende øgede jobmæssige rejseaktiviteter, som ikke er forenelige med formandspostens opgaver. Da det ikke blandt de fremmødte d. 1.3-23 lykkedes at få valgt en ny formand, indkalder vi nu til Ekstraordinær generalforsamling.

For at så mange medlemmer som muligt kan være med, vælger vi gøre det Online og håber på at, der er én som tilbyder at stille op som formand.

Skulle vi ikke få valgt en ny formand ønsker de ovennævnte ikke at påtage opgaven og det vil derfor ikke være muligt at opretholde EK Aarhus i sin nuværende form.

Hvis du har lyst til at høre mere om opgaverne, og tidsforbrug er du velkommen til at ringe eller skrive til Evy Tykgaard.

 

Tid og Sted

Tilmeldingsfrist: 27. marts kl 17.00-2023
Dato: MANDAG den 27. marts2023
Tid: 19.00
Sted: Online
Arrangør: EK Aarhus
Pris: 0,-
Pris gæst: Ingen gæster
Kontakt navn: Evy Tykgaard
Kontakt e-mail: evytykgaard@gmail.com

Program:

19.00  Velkomst online

ca. 20.00 Tak for i aften.