Oplev hinandens kompetencer hands on

Vi skal lære hinanden bedre at kende i vores EK Aarhus netværk. Derfor har vi inviteret netværker og neurocoach Rikke Kirk til at lave en netværks aften, med hyggeligelige/sjove icebreaking hands on øvelser.

Vi skal bl. a. arbejde med omvendt pitch og arbejde i grupper, hvor vi igennem den varme stol, får hjælp til aktuelle udfordringer vi gerne vil have løst. Sted: Martino

Du kan se frem til en aften, hvor du lærer dit EK aarhus netværk endnu bedre at kende.

 Rikke Kirk vil lave:

  • Simple og hyggelige/sjove icebreaking øvelser.
  • Omvendt pitch, hvor man mødes 2 og 2, og interviewer hinanden, forbagefter at skulle pitche den andens forretning.
  • “konsulent øvelse” der er en problemløsningsrunde, hvor man går sammen i grupper. Præsenterer en udfordring man har brug for at få løst/hjælp til og sparring på. Herefter præsenteres problemet kort for gruppen. Og vedkommende der er i den varme stol, skal så blot lytte til “konsulenternes” refleksioner, og tage de guldkorn de kan bruge.

 Det bliver en aktiv aften, hvor vi virkelig kommer til at få kendskab til hinanden kompetencer.

 Om Rikke Kirk

Rikke Kirk er indehave af potentialejægeren hendes passion er at hjælpe mennesker til at få det som de gerne vil have det.
Hun har i mange år studeret og nørdet i hvordan hjernen styrer os mennesker på godt og ondt, og hvorfor det er så svært at skabe forandring, også selvom man er virkelig motiveret.

Udover hendes brede "værkstøjskasse" hun har bygget gennem mange år i felten, uddanner hun sig løbende, så hun kan finde den strategi der passer bedst i forhold til sine kunders problemer.

Hun har 3 fokusområder:
Private, Erhverv og Institutioner.

For Erhverv laver hun workshops med fokus på helhedsorienteret, holistisk entreprenørskab. Dvs. entreprenørskab med passion og hjerte, hvor vi går i dybden med at analysere personlige mønstre og strategier, og ser på hvilke der styrker, og hvilke der saboterer succes. Hun tager ud til virksomheder og laver inspirerende foredrag med afsæt i, hvorfor vi har den adfærd vi har, hvorfor nogle typer kollegaer bare er pisse irriterende, og hvordan det kan være en kæmpe gave.
Hun laver også projekter på 1 til flere dage, med kreative udviklingsprocesser med afsæt i afprøvede metoder, der samtidigt er sjove.

Den røde tråd i ALT hvad hun laver er alt det der foregår mellem ørerne, og hvordan vi kan bruge den viden der er, til at få mere gejst, nå vores mål, højne vores bevidsthed og få bedre trivsel privat som professionelt.

  

Sted og Tid

Dato: Onsdag den 7. september 2022 
Tid: 18.00
Sted: Martino, Marselisborg Havnevej 46B, 8000 Aarhus
Arrangør: EK Aarhus
Pris: 350 kr. 
Pris gæst: 400 kr.
Kontakt navn: Lene Langballe
Kontakt e-mail: lenelangballe@gmail.com

Program

18.00 Velkomst

18.15 Spisning

19.00 Netværk med Rikke Kirk

21.00 Pause  

21.15  Meddelelser fra formanden.

 ca. 22.00 Tak for i aften.