ErhvervsKvinder Aarhus’ motto er at få oplevelser, som du ikke vil gå glip afJ. Så kom derfor og hør om en spændende rejse.

Aarhus Airport er i rivende udvikling. Aarhus Airport er midt i en omfattende turnaround, hvor der investeres massivt i både udvikling, renovering og udvidelse. De er næsten færdige med at bygge med sten og stål, og nu gearer de organisationen til at understøtte deres ambitiøse vækststrategi. Deres mål er at løfte antallet af årlig rejsende over de næste syv år til 1,5 millioner gæster, og de er godt på vej.

Det bliver en spændende aften, hvor vi bliver budt velkommen i sky Loungen, hvorefter vi får en guidet tur rundt i lufthavnen og i det nye lufthavnshotel. Efterfølgende vil lufthavnsdirektør Lotta Sandsgaard fortælle om hendes egen udvikling til, hvor hun er i dag og hvilke planer hun har for lufthavnen for at sikre, at Aarhus Airport er en attraktiv lufthavn både nu og i fremtiden. Vi slutter aftenen af med en lækker menu hos MIBJ.

Tid og sted

Tilmeldingsfrist: Onsdag 6. september 2023
Dato: Onsdag 13. september 2023
Tid: 17.00
Kørsel: Vi mødes på parkeringspladsen ved Viby Kirke, hvor en bus kører os ud til Aarhus Airport

Sted: Aarhus Airport
Arrangør: EK Aarhus
Pris: 350,-
Pris gæst: 450,-
Kontakt navn: Jette Holdt Just
Kontakt e-mail: jjt@jsdanmark.dk

Program

17.00  Fælles opsamling ved Viby Kirke og bus kører os til Aarhus Airport. Der vil være hygge i bussen & lidt forplejningJ.        

18.00  Ankomst Aarhus Airport

18.15  Velkomst i Sky Lounge ved lufthavnsdirektør Lotta Sandsgaard

18.30  Oplæg ved Lotta i forhold til strategi og udvikling af lufthavnen

19.30 Rundvisning i lufthavnen

20.00 To retters menu hos MIB

21.00 Retur med bus til Aarhus og informationer fra formanden i bussen.