Vil du gerne være med til at sætte gang i den grønne omstilling, men har svært ved at overskue, hvad du konkret kan gøre – i din egen hverdag og sammen med andre?

Denne aften kan du lære mere om, hvad der rent faktisk gør en forskel, og tage de første konkrete handlinger sammen med andre, der har det ligesom dig.

I løbet af to timers klimaværksted får du:
– Inspiration til, hvad du selv kan gøre – i din egen hverdag, på din arbejdsplads/ i din virksomhed og lokalt i din egen kommune.
– Anledning og mulighed for at gå i gang med det samme med at handle klimaklogt – uden at vende dit liv på hovedet.
– Fornyet mod og gejst, så du kan være med til at inspirere endnu flere til at handle klimaklogt.

Andreas Lloyd er underviser på klimaværkstedet. Andreas har gennem de sidste 10 år været drivkraft i græsrods-initiativer som Københavns Fødevarefællesskab , Samfundslaboratoriet Borgerlyst og Samtalesaloner, og sidder i bestyrelsen for Klimabevægelsen i Danmark, der var med til at sikre den politiske opbakning til det ambitiøse 70% reduktionsmål i 2030.

Klimaværkstedet er udviklet i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforenings kampagne Klimaklogt. Find mere inspiration på https://www.klimaklogt.dk/

Program 

Kl.17.30 Velkomst

Kl. 17.45 10-sekunders runden og 3 minutter

Kl. 18.00 Spisning

Kl. 18.45 Klimaværksted v/ Andreas Lloyd

Kl. 20.45 Afrunding og netværk

Kl. 21.15 Tak for i aften

Praktisk info

Tid: Mandag den 5. september 2022

Sted: Musikkens Hus, Musikkens Pl. 1, 9000 Aalborg

Når i kommer ind i Indgangsfoyeren i Musikkens Hus, tager i elevatoren eller trappen til niveau +3 til ”Sydbank Fonden Lounge” og tilhørende mødelokaler. Med ryggen mod Limfjorden går i til højre omkring Koncertsalen og følger skiltene.

Sidste tilmeldingsfrist: 1. september 2022

Såfremt du bliver forhindret i at deltage, så husk at melde afbud så hurtigt som muligt og gerne senest to dage før arrangementet. Du melder afbud til Dorte Ruby med en sms, til tlf. nr. 26869267

Bliv medlem

Ønsker du at blive medlem, er du meget velkommen til at kontakte Member Manager Dorte Ruby på dru@fynbofoods.dk.

Du er også meget velkommen som gæst til 1-2 af vores arrangementer – det er faktisk den bedste måde at opleve os på.

Det koster 400 kr. at være med som gæst. Du betaler via MobilePay til nummer 26869267 (Dorte Ruby) senest på datoen for sidste tilmelding på de enkelte arrangementer. Har du ikke MobilePay, kan du i stedet overføre til reg.nr. 9280, kontonr. 1945780742. Du kan være med som gæst max 2 gange. Julefest, sommerfest og generalforsamling er forbeholdt medlemmer. 

Bestyrelsen forbeholder sig retten til at sætte et loft over antal gæster til arrangementerne af hensyn til rammerne for arrangementet.