Vi skal besøge Siemens Gamesa og høre om, hvordan de arbejder med visionen: We make real what matters: clean energy for generations to come. 

Siemens Gamesa gør en positiv forskel i verden ved at levere ren energi bæredygtigt og ansvarligt og derved sikre en fremtid for kommende generationer. 

For 40 år siden så Siemens Gamesa potentialet i at forene natur og teknik. I dag har de gjort visionen til virkelighed ved at producere ren energi til store dele af verden.

Desuden skal vi høre et oplæg fra Green Hub Denmark, som bygger på den stolte nordjyske tradition for samarbejde. De er et offentligt-privat partnerskab, som arbejder med grøn innovation, bæredygtige forretningsmodeller, test og demonstration for at tackle klimaudfordringer.

Green Hub Denmark bidrager således til regeringens ambitiøse mål om at reducere CO2 udledningen med 70 procent samtidig med, at de er med til at tiltrække flere investeringer og skabe flere grønne jobs.

Partnerskabet trækker tråde både nationalt og internationalt og investerer selv 7,5 mia. i grønne løsninger på tværs af hele Nordjylland.

Program

17:30 Velkomst og sikkerhedsvideo

17.45: 10-sekunders-runden og 3-minutter

18.00: Middag

18.45 - 19.15: Per Bergmann, Head of Production Support, Siemens Gamesa

19.15: Rundvisning på fabrikken 

20.30: Oplæg fra Green Hub Denmark, Michael Stie Laugesen 

21.00: Tak for i aften

Praktisk info

Tid: Mandag den 7. november 2022

Sted: Siemens Gamesa, Assensvej 11, 9220 Aalborg

Vigtigt: Alle skal have sikkerhedssko på ved rundvisningen og man skal derfor sende en mail til Lene Quist, lenekimquist@gmail.com, med info om størrelse. Lene skal have mailen senest den 3. november.
Man er velkommen til at medbringe egne sikkerhedssko. 

Det er ikke tilladt at have bare ben eller nylon strømper på. Dog er leggins tilladt.

Sidste tilmeldingsfrist: torsdag den 3. november 2022, kl. 12.00. 

No-show gebyr: Ved afbud efter fredag den 4. november 2022, kl. 12.00, eller hvis man ikke møder op til arrangementet, opkræves et no-show-gebyr på 200 kr. 

Såfremt du bliver forhindret i at deltage, så husk at melde afbud så hurtigt som muligt. Du melder afbud til Dorte Ruby med en sms, til tlf. nr. 26869267. 

Bliv medlem

Ønsker du at blive medlem, er du meget velkommen til at kontakte Member Manager Dorte Ruby på dru@fynbofoods.dk.

Du er også meget velkommen som gæst til 1-2 af vores arrangementer – det er faktisk den bedste måde at opleve os på.

Det koster 400 kr. at være med som gæst. Du betaler via MobilePay til nummer 26869267 (Dorte Ruby) senest på datoen for sidste tilmelding på de enkelte arrangementer. Har du ikke MobilePay, kan du i stedet overføre til reg.nr. 9280, kontonr. 1945780742. Du kan være med som gæst max 2 gange. Julefest, sommerfest og generalforsamling er forbeholdt medlemmer. 

Bestyrelsen forbeholder sig retten til at sætte et loft over antal gæster til arrangementerne af hensyn til rammerne for arrangementet.