KOM MAJ DU SØDE MILDE :)

Restriktionerne er lempet og vi kan endelig mødes i størrer grupper end hidtil. Derfor er vi glade for at vi kan afholde det planlagte fysiske netværksmøde på Knivholt i Frederikshavn :)

Har du også en interesse for at skabe balance mellem arbejdsliv og privatliv, eller vil du gerne finde inspiration til, hvordan du kan forholde dig til emnet? Har du dertil interesse, i hvordan naturen kan anvendes til at styrke denne balance?

Så meld dig til denne medlemsaften, som er programsat under temaet Work-Life-Balance.

Det hele foregår på Knivholt Hovedgaard, som er naturens fristed i Frederikshavn, hvor der blandt andet er et stort fokus på mange innovative projekter indenfor bæredygtighed og udvikling.

 

Program

17.30: Ankomst Knivholt Hovedgaard, Hjørringvej 180, 9900 Frederikshavn

17.35-18.30: Oplæg om Knivholt v/ Ulrik Bang og fremvisning af ”Rehabruten”, som er helt nyanlagt og har fokus på, hvordan man kan bruge naturen som led i den mentale sundhed

18.30-19.15: Spisning, udendørs

19.15-20.45: Tina Christensen fra Christensen Coaching og mindfullness: Tina vil holde oplæg med fokus på Work-life-balance og herunder komme ind på, hvordan naturen kan indgå i den mentale sundhed

- Tina er uddannet ingeniør med mere end 20 års ledererfaring. Hun er også uddannet mastercoach, udviklingskonsulent og uddannet i trivsel på masterniveau fra Aarhus Universitet. Tina arbejder med trivsel, leder- og medarbejderudvikling, som danner baggrunden for hendes firma

20.45-21.30: Kaffe og refleksion: hvordan kan man arbejde med Work-Life balance?

21.30: Tak for i aften

Praktisk info

OBS: Restriktionerne er ændret og det er nu muligt at arrangementet kan afholdes udendørs. Det er vi meget glade for. Husk at sørge for påklædning efter vejret. 

Skulle der være nogen der har mulighed for at medbringe en pavillion, der nemt kan slås op, så tag den meget gerne med.

Tid: Mandag d. 3. maj 2021 kl. 17.30-21.30

Sted: Knivholt Hovedgaard, Hjørringvej  180, 9900 Frederikshavn

Sidste tilmeldingsfrist: mandag den 26. april 2021

Såfremt du bliver forhindret i at deltage, husk at melde afbud

Kontakt: Anne-Mette Kristensen: ari@ucn.dk, tlf: 40619521

Bliv medlem

Ønsker du at blive medlem, er du meget velkommen til at kontakte Member Manager Dorte Ruby på dru@fynbofoods.dk.

Du er også meget velkommen som gæst til 1-2 af vores arrangementer – det er faktisk den bedste måde at opleve os på.

Det koster 300 kr. at være med som gæst. Du betaler via MobilePay til nummer 26869267 (Dorte Ruby) senest på datoen for sidste tilmelding på de enkelte arrangementer. Har du ikke MobilePay, kan du i stedet overføre til reg.nr. 9280, kontonr. 1945780742. Du kan være med som gæst max 2 gange. Julefest, sommerfest og generalforsamling er forbeholdt medlemmer. 

Bestyrelsen forbeholder sig retten til at sætte et loft over antal gæster til arrangementerne af hensyn til rammerne for arrangementet.