“Passion som professionel drivkraft ” passer på Charlotte Korsholm. Charlotte er ismutter i "Guf og kugler" og vi skal på virksomhedsbesøg hos Danmarks bedste ishus på Nibe lystbådehavn.

Charlotte vil føre os ind i virksomhedens forunderlige univers af hjemmerørt is, kvalitetsvafler og isforkælelse . Vi skal høre om hvordan Charlottes egen passion er drivkraft i opbygningen af virksomheden, men også hvordan hun udfolder isforkælernes (medarbejdernes) passion for deres arbejde og om hvordan de samarbejder med kunderne om en skøn is-oplevelse. Vi får også indblik i virksomhedens drift, udvikling og strategier og hvordan man gør en virksomhed med passion klar til salg.

Selvfølgelig skal vi smage på herlighederne når der serveres hjemmelavede gourmet hottere og isdessert.

Program 

Kl. 17.30 Velkomst

Kl. 17.45 10-sekunders runden og 3 minutter

Kl. 18.00 Spisning

Kl. 18.45 Guf og kugler – virksomhedsdrift, passion og isforkælelse v/Charlotte Korsholm

Kl. 20.15 Opsamling, netværk og afrunding

Kl. 21.00 Tak for i aften

Praktisk info

Tid: Mandag den 1. maj 2023

Sted: Guf og kugler, Nibe lystbådehavn 

Sidste tilmeldingsfrist: Torsdag den 27. april 2023

No-show-gebyr: Ved afbud efter fredag den 28. april 2023, kl. 12.00, eller hvis man ikke møder op til arrangementet, opkræves et no-show-gebyr på 200 kr. 

Såfremt du bliver forhindret i at deltage, så husk at melde afbud så hurtigt som muligt. Du melder afbud til Dorte Ruby med en sms, til tlf. nr. 26869267.

Bliv medlem

Ønsker du at blive medlem, er du meget velkommen til at kontakte Member Manager Dorte Ruby på dru@fynbofoods.dk.

Du er også meget velkommen som gæst til 1-2 af vores arrangementer – det er faktisk den bedste måde at opleve os på.

Det koster 400 kr. at være med som gæst. Du betaler via MobilePay til nummer 26869267 (Dorte Ruby) senest på datoen for sidste tilmelding på de enkelte arrangementer. Har du ikke MobilePay, kan du i stedet overføre til reg.nr. 9280, kontonr. 1945780742. Du kan være med som gæst max 2 gange. Julefest, sommerfest og generalforsamling er forbeholdt medlemmer. 

Bestyrelsen forbeholder sig retten til at sætte et loft over antal gæster til arrangementerne af hensyn til rammerne for arrangementet.