World café om byens bedste event og generalforsamling

Kunstcaféen På Fjorden danner passionerede og inspirerende rammer om generalforsamling og mødets netværksaktivitet, hvor vi gennem sjove diskussioner udvikler Danmarks bedste event nemlig Erhvervskvinders landskonference 2024 i Aalborg. Her får du mulighed for at sætte et solidt fodaftryk på et spændende og nytænkende event, hvor vi alle bidrager til at sætte turbo på networking og vise den stærkeste side af erhvervslivet i Aalborg.

Du får også mulighed for at prøve metoden 'World café', der er en netværksaktivitet velegnet til store grupper – foreninger eller personalegrupper, hvor vi vil have glæde af mangfoldighed, kreativitet, kompetencer og forskelligheden i rummet. 

På Fjorden er en relativ ny cafe. Den er kendt for sin kreative indretning og lette serveringer, især det lækre bagværk. Caféen ligger i forbindelse med North Urban Art Studio, hvor en række unge kunstnere udøver og sælger deres kunst.

Deltag i Generalforsamlingen og gør din indflydelse gældende. Vi gør status over året, bestyrelsen vælges og du kan være med til at påvirke foreningens arbejde og arrangementer.

Program

Kl. 17.30 Urban kunst og velkomst

Kl. 17.45 Spisning og netværkssnak om vores rolle i Nordens Paris

Kl. 18.30 World café – networking og idégenerering: Danmarks bedste event - Erhvervskvinders landskonference Aalborg 2024

Kl. 20.00 Generalforsamling (dagsorden udsendes separat)

Kl. 21.00 Tak for i aften

Praktisk info

Tid: Mandag den 6. marts 2023

Sted: Fjorden, Akvavitvej 23, 9000 Aalborg

Sidste tilmeldingsfrist: Torsdag den 2. marts 2023

No-show-gebyr: Ved afbud efter fredag den 3. marts 2023, kl. 12.00, eller hvis man ikke møder op til arrangementet, opkræves et no-show-gebyr på 200 kr. 

Såfremt du bliver forhindret i at deltage, så husk at melde afbud så hurtigt som muligt og gerne senest to dage før arrangementet. Du melder afbud til Dorte Ruby med en sms, til tlf. nr. 26869267.

Bliv medlem

Ønsker du at blive medlem, er du meget velkommen til at kontakte Member Manager Dorte Ruby på dru@fynbofoods.dk.

Du er også meget velkommen som gæst til 1-2 af vores arrangementer – det er faktisk den bedste måde at opleve os på.

Det koster 400 kr. at være med som gæst. Du betaler via MobilePay til nummer 26869267 (Dorte Ruby) senest på datoen for sidste tilmelding på de enkelte arrangementer. Har du ikke MobilePay, kan du i stedet overføre til reg.nr. 9280, kontonr. 1945780742. Du kan være med som gæst max 2 gange. Julefest, sommerfest og generalforsamling er forbeholdt medlemmer. 

Bestyrelsen forbeholder sig retten til at sætte et loft over antal gæster til arrangementerne af hensyn til rammerne for arrangementet.