Hjernero: en online workshop, der fjerner negative tanker

April-mødet bliver med temaet ”Work-life-balance” i centrum, men da det ser ud til, at også dette møde bliver digitalt, har vi valgt at ændre i indholdet. Mette Andersen fra Trillium vil nemlig gerne vente med at fortælle os om Sundhedskoordinator-uddannelsen til vi fysisk har mulighed for at besøge Trillium. Vi har heldigvis fundet et spændende alternativ. Mads fra firmaet Mindcamp ”kommer forbi” og tager os igennem sin workshop ”HjerneRO”, der inviterer os med på en rejse ind i det vigtigste organ: Hjernen.

Hjernen danner fundament for vores psyke, og har således direkte betydning for vores stressniveau, produktivitet, søvnmønstre, relationer, humør og meget mere. Hvis hjernen har det godt, har vi det godt. I løbet af workshoppen vil vi få indsigt i, hvordan hjernen bogstaveligt talt producerer vores tanker på godt og ondt, og hvordan vi kan bruge denne viden til at tage kontrol over vores tanker, og ikke omvendt. Vi vil få konkrete og praktiske redskaber, der vil booste vores mentale styrke og give mere livsglæde.

Program

Kl 17.30: Velkommen og introduktion til mødet

Kl 17.45: Hjernero - online workshop med Mads Hyldig, Mindcamp

Kl 18.30: pause

Kl. 18.40: refleksion i grupper

Kl. 18.55: Afrunding

Kl. 19.00: Tak for i dag

 

Praktisk

Tid: 12 april 2021 kl. 17.30-19.00

Sted: Online - du får et link efter tilmelding

Sidste tilmeldingsfrist: 11. april 2021 kl 20

Husk at melde afbud, såfremt du bliver forhindret i at deltage

Kontakt: Anne-Mette Kristensen: ari@ucn.dk, tlf. 40619521

Bliv medlem

Ønsker du at blive medlem, er du meget velkommen til at kontakte Member Manager Dorte Ruby på dru@fynbofoods.dk.

Du er også meget velkommen som gæst til 1-2 af vores arrangementer – det er faktisk den bedste måde at opleve os på.

Det koster 300 kr. at være med som gæst. Du betaler via MobilePay til nummer 26869267 (Dorte Ruby) senest på datoen for sidste tilmelding på de enkelte arrangementer. Har du ikke MobilePay, kan du i stedet overføre til reg.nr. 9280, kontonr. 1945780742. Du kan være med som gæst max 2 gange. Julefest, sommerfest og generalforsamling er forbeholdt medlemmer. 

Bestyrelsen forbeholder sig retten til at sætte et loft over antal gæster til arrangementerne af hensyn til rammerne for arrangementet.