Mød den tidligere professionelle håndboldspiller og stifteren af LykkeLiga, Rikke Nielsen og hør hvordan hun blev en rigtig vinder!

Siden hun stoppede sin karriere som professionel håndboldspiller, har Rikke Nielsen dedikeret sit liv til at hjælpe udviklingshæmmede børn. Hendes egen datter er født med Downs syndrom, og sammen har de skabt et håndboldhold for udviklingshæmmede, ligesom hun vandt prisen for årets forbillede ved DR Sportsgalla i 2017 for sit arbejde med holdet.

Rikke hjælper børn med indlæringsvanskeligheder, så de gennem håndbolden opnår en følelse af succes og vindermentalitet. Det er altafgørende for de handicappede børn, at de får en tro på dem selv, selvom de er mere udfordret end andre. Selv har Rikke oplevet modgang i livet, med en kræftknude i halsen, der skulle opereres væk, før hun blev rask, og et barn født med Downs syndrom.

I dag kæmper Rikke fortsat videre for sig selv og for udviklingshæmmede børn i Danmark.

Rikke Nielsen er uddannet sygeplejerske og har desuden skrevet bogen  “Til sidste fløjt” (2015), som er hendes meget personlige og livsbekræftende historie om kræfthelvedet og tilværelsen med et barn med Downs.

Program 

Kl. 17.30 Velkomst

Kl. 17.45 Kort status på Landskonferencen 2024, v. Karen Melchior Jensen

              3 minutter v. Betine Bendix - når arbejdet bliver til passion

Kl. 18.00 Spisning

Kl. 18.45 Foredrag v/Rikke Nielsen, LykkeLiga

Kl. 20.15 Opsamling og netværk (herunder 10-sekundersrunden)

Kl. 21.00 Tak for i aften

Praktisk info

Tid: Tirsdag den 11. april 2023 (datoen er flyttet pga. påsken)

Sted: Café Lindholm, Vendilavej 11, 9400 Nørresundby 

Sidste tilmeldingsfrist: Onsdag den 5. april 2023, kl. 12.00

No-show-gebyr: Ved afbud efter fredag den 7. april 2023, kl. 12.00, eller hvis man ikke møder op til arrangementet, opkræves et no-show-gebyr på 200 kr. 

Såfremt du bliver forhindret i at deltage, så husk at melde afbud så hurtigt som muligt. Du melder afbud til Dorte Ruby med en sms, til tlf. nr. 26869267.

Bliv medlem

Ønsker du at blive medlem, er du meget velkommen til at kontakte Member Manager Dorte Ruby på dru@fynbofoods.dk.

Du er også meget velkommen som gæst til 1-2 af vores arrangementer – det er faktisk den bedste måde at opleve os på.

Det koster 400 kr. at være med som gæst. Du betaler via MobilePay til nummer 26869267 (Dorte Ruby) senest på datoen for sidste tilmelding på de enkelte arrangementer. Har du ikke MobilePay, kan du i stedet overføre til reg.nr. 9280, kontonr. 1945780742. Du kan være med som gæst max 2 gange. Julefest, sommerfest og generalforsamling er forbeholdt medlemmer. 

Bestyrelsen forbeholder sig retten til at sætte et loft over antal gæster til arrangementerne af hensyn til rammerne for arrangementet.