"Du får ikke den røv, du gerne vil have, ved at sidde på den"

Februar måneds arrangement hander ikke om nytårsfortsæt - men at sætte langfristede og realistiske mål - og masser af tålmodighed.

Vinderen af Årets Lokale ErhvervsKvinde, Pernille Colkær, viser os rundt i Pure Performance Fitness i Tarm og fortæller om opskriften bag hendes succes. Pernille er nemlig ikke blot en personlig træner og en kostvejleder, men hun gør en forskel, fordi hun hjælper klienterne med at opnå deres mål. 

 "Jeg skal ikke bare træne folk; jeg skal udvikle folk. Det driver mig allermest at se folk lykkes, og at de blomstrer. Jeg skal have givet klienterne en oplevelse af, at de kan mere, end de troede, at de kunne. De skal have en aha-oplevelse", siger Pernille.

 Pernille fortæller om at sætte realistiske mål ved at ændre vaner og skabe værdi på langt sigt.

 Vi mødes til spisning på Bechs Hotel og efter middagen går vi i samlet flok til Pure Performance Fitness. Det anbefales derfor at parkere på den store parkeringsplads bag hotellet.

Tid og sted
Tilmeldingsfrist: 17. februar 2019
Dato: 19. februar 2019
Tid: kl. 18.00
Sted: Bechs Hotel, Storegade 4, 6880 Tarm
Allergikere er velkommne til at kontakte hotelejer Finn Larsen hos Bechs Hotel på telefon 97 37 29 22 for at høre, hvilken menu, der serveres.
Pris for medlemmer:  225 kr. 
Pris for gæster: 275 kr.
Kontakt: Ann Michelle Dalgaard

Program
kl. 17.45: Registrering
kl. 18.00: Middag, herunder spørgsmål til dit netværk
kl. 20.00: Besøg hos Pure Performance Fitness
Ca. kl. 21.30: Godnat og tak for i aften