Alting handler om indstilling!

 Det er både morsomt og gribende, når Søren Holmgren fortæller om, hvordan han som blind fandt vejen til succes i internationalt erhvervsliv.

Foredraget er for alle, der ønsker at lade sig smitte med motivation og begejstring og få konkrete værktøjer til selv at skabe udvikling og forandring.

 Det er nemt at lade den ene dag tage den anden og helt glemme at stoppe op og reflektere. Det er nemt at hidse sig op i trafikken fordi de andre bilister ikke har helt de samme kørefærdigheder som en selv. Men det kræver mod og vilje at vælge et lykkeligt og succesrigt liv, som til fulde lever op til den - om end lidt fortærskede - frase om at se muligheder frem for begrænsninger.

 Det mod og den vilje har foredragsholder og forfatter Søren Holmgren. Og han ser ingen begrænsninger. Han fortæller om, hvordan han har brugt sine værktøjer fra elitesport til at blive en succes i erhvervslivet:

 Søren Holmgren er en anerkendt foredragsholder, underviser og mentaltræner og efterspørgslen efter Sørens inspirerende budskaber og værktøjer har bragt ham rundt i verden.

Søren er tidligere elitesportsmand med to olympiske guldmedaljer bag sig og titlen som årets bedste nye sælger hos IBM i Europa, Mellemøsten og Afrika.

Derudover er Søren forfatter til bogen “Blind tillid - vejen til personlig succes”.

Tid og sted
Tilmeldingsfrist: 18. marts 2018
Dato: 20. marts 2018
Tid: kl. 18.00
Sted: Spillestedet Generator, Kastengevej 3, 6950  Ringkøbing
Som følge af det omfattende vejarbejde på Enghavevej og Nørredige er der kun adgang til Generator fra vest. Det anbefales derfor, at benytte P-pladsen overfor Shell på Enghavevej.
Allergikere er velkommen til at kontakte Esther Jørgensen fra Café Teske på telefon 40 80 05 00 for at høre, hvilken menu, der serveres.
Pris for medlemmer: kr. 225
Pris for gæster:
kr. 275
Kontaktnavn:
 Marianne Aagaard
Kontaktmail: maaa@hydra.dk

Program
17.45: Registrering
18.00: Middag, herunder "Har du spørgsmål til dit netværk?".  
Desuden fortæller Jane Gammelgaard, der sidder i bestyrelsen for spillestedet Generator, om baggrunden for Generator og om den kommende udvidelse.
19.30: "Blind Tillid"- foredrag ved Søren Holmgren
ca. 21.30: Tak for i aften