TenCate Advanced Armour – en speciel produktionsvirksomhed

TenCate Advanced Armour Danmark A/S er en global fynsk produktionsvirksomhed med ca. 55 medarbejdere og med mere end 20 års erfaring indenfor beskyttelsesløsninger til forsvars- og politienheder, samt det civile marked.

Virksomheden udvikler og producerer beskyttelsesudstyr til personlig beskyttelse, køretøjer, fly og skibe til en række forskellige industrier både i Danmark og internationalt, og er en af de førende aktører på det globale marked.
 
En international koncern med fremdrift
TenCate Advanced Armour var oprindeligt ejet af Roshield A/S, som solgte til den hollandske Tencate-koncern i 2007. Indtil da var Roshield A/S en del af den tidligere Roulund-koncern. I 2015 solgte TenCate-koncernen til det hollandske Gilde, som i 2020 solgte til det britiske Agilitas.
Hovedkontoret er placeret USA, hvor der også er produktion, samt produktion i Frankrig. Derudover er der salgskontorer i henholdsvis England, Holland, Polen og Singapore.

Helle Specht, administrerende direktør og bestyrelsesmedlem
Helle Specht startede som nyuddannet kemiingeniør fra Odense Teknikum hos A/S Roulunds Fabrikker, og efter 10 år på andre arbejdspladser vendte hun tilbage til virksomheden som udviklingschef, der i mellemtiden havde skiftet navn til Roshield. Igennem forskellige roller i ind- og udlandet sidder hun nu som administrerende direktør for TenCate Advanced Armour i Vissenbjerg og som del af det globale management team af TenCate Advanced Armour.

I 2018 blev Helle Specht valgt ind i bestyrelsen for regionalforeningen DI Fyn, i 2019 som bestyrelsesmedlem i forsvarets brancheforening FAD og i 2020 tiltrådte hun som bestyrelsesmedlem i den fynske produktionsvirksomhed Ib Andreasen Industri A/S.
 
Skift og transformationer
Forandringer, omstillinger og tilpasninger kendetegner både firmaet og Helle selv. Ejerskifte, vækst, politiske og sundhedsmæssige udfordringer samt interne forandringer præger historien. Gode vækstresultater igennem årene har i 2020 ført til opnåelse af Børsens Gazelle pris. Også i 2021 står virksomheden foran en ny tærskel med nye ejere, nyt ERP-system samt nye processer.

De kommende forandringer og nye vækststrategier vil gøre TenCate Advanced Amour til en endnu større og konkurrencedygtig spiller på markedet.

Glæd jer til en aften i Helles selskab og få indblik i en meget speciel branche.

 

Program:

Vi mødes hos TenCate Advanced Armour, Damsbovej 10 i Vissenbjerg kl. 18.00 

Herefter vil der være oplæg, rundvisning og spisning med forventet afslutning cirka kl. 21.30.

Rundvisningen vil foregå efter Corona-restriktionerne i mindre hold. Husk mundbind. 

Der er deadline for tilmelding søndag den 17.10.2021 før kl. 18:00.
 
Betaling (200 kr. for medlemmer og 300 kr. for gæster) skal ske via overførsel til foreningens konto 7045 0001025426 samtidig med tilmelding.