Virksomhedsbesøg i Aller hos Aller Aqua

Hvad er nu det for en fisk?


Aller Aqua har igennem den sidste årrække været på et forrygende væksteventyr. 

I 2017 blev virksomheden kåret som EY Entrepreneur of the Year i Danmark og gik dermed videre til EY World Entrepreneur Of The Year finalen, der fandt sted i Monaco i 2018.

Aller Aqua vandt den danske konkurrence baseret på virksomhedens hastige vækst, det positive arbejde med FN´s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling og den entreprenørånd, der hersker i virksomheden.


Med øget fokus på akvakultur verden over bidrager Aller Aqua til en yderst bæredygtig måde at producere kød på. Der bruges meget færre ressourcer til fiskeopdræt end nogen anden produktion.


Kom og hør mere om Aller Aquas spændende rejse og hvordan de globalt og i praksis arbejder intenst med FN´s verdensmål.


Aller Aqua Group er en familieejet dansk koncern med hovedkvarter i Christiansfeld og har rødder mere end 1000 år tilbage. Virksomheden producerer fiskefoder til mere end 60 lande verden over, i fabrikker i Danmark, Polen, Tyskland, Serbien, Egypten, Zambia og Kina. Firmaet har inden for det seneste år fordoblet sin produktionskapacitet.  Virksomheden 450+ ansatte og en omsætning på over 1 milliard DKK.
 
Program:
Vi mødes på Aller Aqua, Allervej 130, 6070 Christiansfeld kl. 18.00.

Herefter vil der være oplæg, rundvisning og spisning med forventet afslutning cirka kl. 21.30.

Oplægsholder er medejer af Aller Aqua Henrik Halken, der har været med helt fra begyndelsen og er bl.a ansvarlig for virksomhedens globale arbejde med FN´s verdensmål.

Husk at der er deadline for tilmelding søndagen før kl. 18.

Betaling (200 kr. for medlemmer og 300 kr. for gæster) skal ske via overførsel til foreningens konto 7045 0001025426 samtidig med tilmelding.