Navn:

Judith Maja Rokamp

 

Lokalforening:
Ringkøbing

 

Om dig… personligt
Boede i kollektiv, mens jeg læste på universitetet i Århus (begyndte som 28-årig). Gift med Ivan siden 1986, har en datter på 30 og en søn på 27. Jeg er aktiv i min fritid (frivilligt arbejde): Red Barnet (både lokalforening, familieoplevelsesklub og formand for Landsmødeudvalget), teaterinstruktør (Fjordrevyen, Kirkespil og sommerspil i Spjald), og så sælger jeg fadøl i RIF. Der er heldigvis også tid til, at jeg er med i en læsegruppe, kor mm. Har boet i Tyskland i 3 år og i Irland i 3 år.

Om dig… arbejdsmæssigt
Har prøvet kræfter med mangt og meget, og vil lige nævne, at jeg har været statist i flere tyske film, været personaleansvarlig i bageri i Irland og forskellige jobs i DK - alle jobs har været med til at forme mig og givet mig stærke kompetencer ift. at arbejde/samarbejde med et meget bredt spektrum af mennesker (både alders-, job- og livsstilsmæssigt).

Min uddannelse er cand.phil. i dramaturgi (tværfag i filmanalyse og voksenpædagogik) og meritlærer.

Mine stærkeste sider er samarbejde og kreativitet samt evnen til at motivere.

Om din… motivation og energi
Min motivation: når jeg kan se, at jeg er med til at flytte en person fra A til B. Både på det mentale og det fysiske plan, f.eks. ift. elever, ift. at give folk oplevelser og når en person flytter sig fra genert til ægte skuespiller.

Jeg er meget motiveret, når jeg er i en relation, og jeg får min energi fra samværet med mennesker. Når jeg kan se, at jeg bidrager med noget, og det gælder så forskellige ting som at lykkes med undervisning, at se glæden i børnenes øjne, når jeg er med dem på familietur i Red Barnet regi mm.

Om dig… og netværket
Netværket giver mig mulighed for samvær med kvinder med vidt forskellige baggrunde + nogle spændende, interessante og inspirerende snakke, foredrag og arbejdspladsbesøg.

Mit bidrag til netværket er min nysgerrighed for mennesker og min til tider lidt anderledes og skæve tilgang til snakken.

Om din… succeshistorie du gerne vil dele
Min succeshistorie er mine mange arbejdserfaringer, som beriger mit liv. Jeg startede sent på min universitetsuddannelse, og før studiet samt senere har jeg været i mange arbejdsrelationer: f.eks. sengecentral, på hotel, modebutik + samlebånd på Siemens + boghandel i Mûnchen, bag baren i en pub + tjener + personaleleder i bageri i Irland, kassedame mm. Desuden alt-mulig-dame ved TVMidtVest, seminarielektor (i 13 år) og nu lærer for mange livlige og skønne teenagere.

I min optik er det en succes at have prøvet meget, for jeg oplever næsten hver dag at kunne gøre brug af disse erfaringer - bl.a. som lærer og motivator, som taler/fortæller og instruktør.

Om dit/din... mål eller drøm...
Mit facetterede arbejdsliv var og er mine mål og drømme, idet jeg også fremover gerne vil arbejde med mennesker; arbejdsrelateret såvel som i den frivillige ånd, og det er mit mål/min drøm aldrig mentalt at gå i stå.