Navn:

Roma Bajorinaite - Japkevičiene

 

Lokalforening:
Ringkøbing

 

Om dig… personligt
Jeg er 30 år gammel og kommer fra Litauen. Jeg er gift og har en dreng på 1 år.

Om dig… arbejdsmæssigt
Jeg er uddannet fysioterapeut og har 5 års erfaring: dels fra et rehabiliteringscenter og dels fra et Wellness center. Sidste 2 år har jeg været selvstændig. Min mand og jeg har en massage- og fysioterapi klinik i Ølstrup.

Om din… motivation og energi
Min motivations- og energi kilde er min familie og mine kunder. Det er familiens støtte og det daglige arbejde med kunder, der giver inspiration til at blive ved med at ændre, at forbedre og at udvikle.

Om dig… og netværket
Netværket giver mig faglig sparring, social udvikling, personlig vækst og nye kontakter. Jeg håber at blive ved med til at skabe faglige og sociale netværk og fremme relationer mellem kvinder globalt.

Om din… succeshistorie du gerne vil dele
Jeg havde et mål om egen klinik i Danmark og det lykkedes at etablere og få gang i en god, lille klinik.

Om dit/din… mål eller drøm

Min drøm er at arbejde det ønskede job, økonomisk frihed, fysisk, psykisk og åndeligt velvære. Det er vigtigt for mig, fordi det er den livsstil, som jeg vil gerne have.

Min mands og min nærmeste drøm er om at finde en ejendom eller nogle lokaler, hvor vi kan etablere et wellnesscenter. Her vil vi tilbyde massage, trænings- og wellnessfaciliteter osv.. Vi forestiller os en ejendom eller nogle lokaler på ca. 250-300 kv.m., og der må meget gerne være: svømmebasin, sauna, et rum til scrub og lignende behandlinger, to omklædningsrum med brusebad, et mindre massagerum, et større rum hvor der er plads til, at to behandlere kan arbejde,  et bevægelsesrum, en reception/modtagelse – evt. med plads til en lille butik, to toiletrum, et afslapningsrum (med udsigt til naturen kunne være en fordel)

Bygningen kan også være indrettet med ca. 10 gæsterum, men det er ikke et primært krav.

Vi kunne tænke os, at en sådan bygning kunne være et stort sommehus i naturskønne omgivelser, men det er bare vores tanke og drømme. Som vi har nænvnt før, kan det være forskellige størrelser lokaler.

Vi er interesserede i lokaler i Ringkøbing-Skjern Kommune - eller i omegnen af Holstebro eller Herning. Det kan være lokaler til enten salg eller leje.