Navn:
Rikke Heinze Bennedsgaard

Lokalforening:
Ringkøbing

 

Om dig… personligt
Jeg er 40 år og gift med Bo, der arbejder hos Vento Energy Support som technical manager. Sammen har vi 3 børn. Anders på 10 år og Line og Jonas på 7 år.

 I min fritid er jeg badmintontræner og medlem af badmintonudvalget i Rindum SU. Derudover følger jeg børnene i deres sportsgrene som primært er fodbold, håndbold, badminton og gymnastik.

Når tiden – og formen :)  - er til det, elsker jeg en løbetur i naturen.

Om dig… arbejdsmæssigt
For et år siden overtog min kompagnon og jeg Cardinal Klinik- & Jobbeklædning.

Vi sælger tøj til tandlæger, læger, plejepersonale, rengøring. Men også profil tøj som poloer, softshell jakker, bluser skorter m.m.

 Idet vi kun er to personer i firmaet er arbejdsopgaverne mange og varierede. Det er alt lige fra salg, markedsføring, regnskab, webshop, leverandørkontakt, lave brochurer, lave kaffe og udskifte tonere til printere :)

 Mine primære opgaver er de administrative. Det er alt fra regnskab, vedligeholdelse af webshop og edb-systemer, indkøb af varer, forsendelse af varer m.m. Men jeg har naturligvis også en hel del med salg at gøre.

 Tidligere har jeg arbejdet 17 år i banksektoren. Både som privatrådgiver og som sagsbehandler. Derudover har jeg 3 års kontorerfaring fra handelsvirksomhed og fabrik.

Mine kernekompetencer er det administrative. Jeg kan godt lide at fordybe mig i opgaverne, undersøge detaljer og lære nyt.

Om din… motivation og energi
Det der motiverer mig er at have et produkt, som gør kunderne glade og tilfredse. At der ikke er langt fra tanke til handling og når noget man har ”sat i søen” lykkes.

Det der giver mig energi er positive, konstruktive og glade kunder og samarbejdspartnere. Og kollega selvfølgelig! :)  Følelsen af at få en god ordre hjem giver naturligvis også energi og lyst til mere.

Om dig… og netværket
Erhvervskvinder giver mig mulighed for at møde en masse skønne kvinder på tværs af faggrupper, uddannelse m.m.

Jeg er forholdsvis ny i Erhvervskvinder, men allerede nu oplever jeg, at man er gode til at bruge og anbefale hinanden i netværket og det synes jeg er positivt.

Endnu har jeg ikke bidraget så meget til Erhvervskvinder, men jeg vil gerne være med til at skabe kontakter og udvide netværket så vi kan bruge hinanden og dele hinandens erfaringer.

Om din… succeshistorie du gerne vil dele
Jeg har i nogle år drømt om at blive selvstændig, men var også meget i tvivl. Mest i tvivl mht. økonomien idet man går fra en fast løn hver måned til en mere usikker lønindtægt. Og jeg er da også gået væsentlig ned i løn, men jeg er glad for at jeg turde tage springet. Jeg har lært en masse om mig selv.  Bl.a. at vi kan leve for mindre (!) men også udviklingen i, at skulle sætte sig ind i en masse nyt, tage nogle (store) beslutninger og se, hvor det bærer hen.

Om dit/din… mål eller drøm
Vores første mål – og drøm - i Cardinal er at fordoble omsætningen så det bliver muligt at leve af det.