Virksomhedsbesøg hos Falck Ringkøbing med Områdechef Peter Tue Jensen

Tak for et fantastisk arrangement hos Café Kræs og hos Falck i Ringkøbing.

Vi havde et spændende indlæg fra Elin fra Cafe kræs, som fortalte om de udfordringer og opgaver hun står med til hverdag.

Derefter tog vi på virksomhedsbesøg hos Falck beredskab Ringkøbing med indlæg fra Peter Tue Jensen Områdechef

Peter Tur Jensen fortalte om de opgaver og udfordringer, det er at lede en global virksomhed med store kulturelle forskelle. Han fortalte om, at Falck har haft en ledelse, som ikke har været god nok til, at styre den størrelses virksomhed og samle det som én stor virksomhed igen.

Falck er i dag verdens største private internationale operatør inden for ambulancedrift og industriel brandbekæmpelse, en af verdens ledende leverandører af sikkerhedstræning til bl.a. offshore-sektoren samt førende inden for hhv. healthcare services og autoassistance i Norden og i Baltikum.

Virkelig en spændende aften

Næste gang, har vi vores sommerarrangement hos Juul og Agger d. 21 maj. Husk at læse mere her på hjemmesiden eller via facebook.

Klik på billedet for at se flere billeder fra arrangementet.

Velkommen til ErhvervsKvinder Ringkøbing

Er du allerede medlem, kan de se nyheder - blandt andet det seneste nyhedsbrev her.

ErhvervsKvinder Ringkøbing er et forum for interesserede og engagerede kvinder, der søger sparring, udvikling, udfordring og nye venskaber i et inspirerende samvær med andre aktive kvinder.

Netværket blev stiftet i 2004 og har omkring 60 medlemmer. Vi dækker området rundt omkring Ringkøbing Fjord, svarende til Ringkøbing-Skjern Kommune, samt opland.

Formål

  • ErhvervsKvinder Ringkøbing er et netværk for erhvervs- og samfundsinteresserede kvinder.
  • Et netværk, hvor vestjysk mangfoldighed giver inspiration til personlig og samfundsfaglig udvikling.
  • Et dynamisk netværk, hvor mangfoldigheden udvikles gennem sparring, indsigt og viden.  
  • Et netværk, hvor vi bakker hinanden op gennem engagement og imødekommenhed samt bruger vores netværk på tværs af et tillidsfuldt fællesskab.

Vi ønsker at skabe værdi for det enkelte medlem og ikke mindst nye muligheder via et stærkt fagligt og socialt netværk med mulighed for både sparring og erfaringsudveksling samt uformel networking på tværs af brancher og kompetencer. Vi ønsker at støtte mangfoldigheden, og alle er velkomne i foreningen, uanset om man er selvstændig eller ansat, med eller uden lederansvar.

Medlemsmøder
Der afholdes medlemsmøde den 3. tirsdag i hver måned undtagen juni og juli. Møderne foregår som virksomhedsbesøg, spændende foredragsaftener eller interne netværksmøder og begynder altid med fælles spisning, hvor der er rig mulighed for at netværke. Vi tilstræber, at møderne kommer til at foregå forskellige steder i vores geografiske område. Vi mødes som regel kl. 18.00 og slutter omkring kl. 21.30. Dette kan dog variere afhængigt af det enkelte arrangement.

Det årlige kontingent er 1.400 kr. Dertil kommer udgifter til spisning ved de arrangementer, som man deltager i,  normalt 225,- kr. Før man beslutter sig til, om man ønsker at være medlem, kan man (gratis) deltage som gæst på to medlemsmøder. Dog skal man betale for eventuel fortæring.

Bliv medlem
Vil du være medlem - eller bare vide mere, er du velkommen til at sende en mail til os via punktet "Kontakt" i menuen til venstre.

Kom med som gæst

Du kan deltage som gæst ved to medlemsmøder, inden du beslutter dig for medlemskab. Du vil blive budt velkommen af et medlem af vores mentorgruppe, der også kan være behjælpelig med at arrangere transport.

Tilmelding som gæst til et arrangement kan kun ske ved tilmelding og betaling på hjemmesiden. Gå ind under punktet "Registrer som gæst", og find derefter det ønskede arrangement. Her kan du tilmelde dig og samtidig betale med Dankort. Du modtager herefter en e-mail med bekræftelse på tilmeldingen. 

Kontakt
Kontakt vores formand for flere oplysninger.

Kommende lokale aktiviteter