Hvem er vi?

Erhvervskvinder blev stiftet i København i 1982 og har siden spredt sig til hele landet. Her i København har vi ca. 30 medlemmer, og vi dækker hele Sjælland. 

Om et medlemskab af ErhvervsKvinder

Som medlem af ErhvervsKvinder København bliver du en del af et landsdækkende netværk, hvor du kan deltage i vores arrangementer, blive inspireret og få mulighed for at netværke og lære andre medlemmer at kende. Hvert andet år får du herudover muligheden for at deltage i en landskonference.

Som medlem af ErhvervsKvinder København har du også mulighed for at blive en del af bestyrelsens indsats. Så hvis du er interesseret i foreningsarbejde, vil vi opfordre dig til at kontakte bestyrelsen, og høre hvad der er i øjeblikket af opgaver du kan give en hånd med.

Når du melder dig ind i ErhvervsKvinder, bakker du desuden op omkring vores mærkesag, nemlig at støtte kvinder med ambitioner om at nå de mål, de har sat sig for.

Hvem er medlem

Medlemmerne af ErhvervsKvinder er karriereorienterede kvinder, som gerne vil mødes med andre erhvervskvinder, få sparring og inspiration og måske være det sted, hvor den enlige kvinde i ledergruppen kan mødes med andre erhvervskvinder i samme situation. Vores medlemmer kommer fra vidt forskellige brancher. 

Hvad koster det?

Det koster kr. 500,- pr. år at være medlem af ErhvervsKvinder København. Hertil kommer, at man måske skal betale et lille beløb for de arrangementer, som man ønsker at deltage i. Gæster kan deltage to gange inden en indmeldelse. Der kan være angivet en gæstepris til de forskellige arrangementer. 

Hvem leder ErhvervsKvinder?

ErhvervsKvinder er en forening baseret på frivillige kræfter. Den ledes af erhvervskvinder for erhvervskvinder. Vores øverste myndighed er generalforamlingen og ud over en lokalbestyrelse har vi en hovedbestyrelse og et forretningsudvalg. 

Bliv medlem

Man kan selv oprette sig som gæst via hjemmesiden, medens medlemskabsoprettelse varetages af administrator. Send en mail til erhvervskvinderkbh@gmail.com for at blive medlem, eller hvis du vil høre mere om ErhvervsKvinder.  

Følg os!

Find os på Facebook og LinkedIn, og følg med i aktiviteter, spændende artikler og informationer fra foreningen.  

Presse

Kontakt vores formand Johanne Rao på johanne@raojensen.dk 

Bankforbindelse

Danske Bank

Reg.nr: 9570

Konto nr: 8187045