Navn:
Helle Føns

Lokalforening:
Esbjerg

Om dig… personligt
Jeg er 55 år og gift med Carsten, hvormed jeg har to dejlige drenge, som nu er fløjet fra reden. Min fritid bruger jeg gerne i det fri enten i form af løb, cykling, golf eller vinterbadning og skulle der være tid til overs, så har jeg også en have, som altid kan bruge en kærlig hånd.

Om dig… arbejdsmæssigt
Jeg har arbejdet med tal og regnskab i 35 år. Først som revisor, derefter som regnskabschef og til sidst som selvstændig freelance regnskabsressource.

Jeg har været med til at implementere nyt økonomisystem på Roust Spær A/S, hvor jeg også har været med igennem en konkurs samt efterfølgende genopbygning, hvilket var en både hård og lærerig periode.

Ud over den regnskabsmæssige baggrund har jeg taget en diplomleder-uddannelse samt HD i projektledelse.

Jeg føler mig således godt klædt på, til mit liv som selvstændig freelance regnskabsressource og nyder hver dag at møde mine dejlige kunder og de udfordringer, der måtte være.

Om din… motivation og energi
Jeg motiveres meget af, at kunne bidrage med positivt samarbejde.

Om dig… og netværket
Jeg har den klare overbevisning, at netværket er det man selv gør det til. Der er fantastiske muligheder, hvis man er positiv og åben.

Om din… succeshistorie du gerne vil dele
Jeg startede i 2010 min virksomhed ”Ekstern Økonomi Support”, hvor jeg fungerer som ekstern regnskabsressource for små og mellemstore virksomheder.

Det at starte som selvstændig har været en fantastisk og lidt grænseoverskridende oplevelse, som jeg ikke på nogen måde fortryder. At give afkald på den sikkerhed der ligger i en fast ansættelse har for mig betydet, at jeg i højere grad føler mig tilstede i nuet og avisen læses på en helt anden måde J

Om dit/din… mål eller drøm
Mit arbejdsmæssige mål er, at gøre det muligt for små og mellemstore virksomheder at stoppe op, månedligt eller kvartalsmæssigt, og få et økonomisk overblik. Hvis man ved, hvor man står er det ofte nemmere at se, hvor man vil hen :).