Niels Krøjgaard kan læse dig som en åben bog.

Han lægger mærke til signaler i dit kropssprog, du ikke var klar over du udsendte. Han tolker signalerne og ved præcis, hvilke tanker i dit sind, som har frembragt dem. Lyver du – så bliver du afsløret. Han kan tale til din underbevidsthed og styre dine tanker og handlinger. Du tror, du agerer selvstændigt. Men du er styret af ham.

Forestil dig en tryllekunstner uden rekvisitter. Ingen kort, mønter eller mystiske kasser. Illusionen foregår i sindet og er derfor meget stærkere. Ved hjælp af psykologiske teknikker kan Niels Krøjgaard fortælle, hvad publikum tænker og afsløre, om de lyver eller taler sandt. Med hans intuition og psykologiske indsigt kan han forudse, hvordan bestemte personer vil reagere i en given situation. Og med hans evner indenfor suggestion kan han styre folks handlinger.
Det virker uforklarligt. Nærmest overnaturligt. Men alt bygger på psykologi og menneskekundskab.

I de forkerte hænder er Niels Krøjgaards teknikker skræmmende manipulative. Men han bruger teknikkerne som underholdning og til at give mit publikum en oplevelse af hjernens uanede muligheder.

Tilsat humor bliver showet en utrolig underholdende oplevelse.

Showet er både fascinerende, tankevækkende og underholdende på én gang. En blanding af trylleri, suggestion, psykologi og ikke mindst – showmanship – gør oplevelsen uforglemmeligt.

Niels Krøjgaard’s Baggrund
Niels Krøjgaard er uddannet i etablering og detektion af troværdighed og bedrag, samt følelsernes intelligens hos Paul Ekman International i Manchester. Han underviser bl.a. hos Rigspolitiet og Politiskolen, hvor nogle af landets bedste efterforskere bruger hans viden i forbindelse med afhøring af kriminelle m.m.

 

OBS: Kom gerne i god tid, da programmet starter præcist kl.: 17.30.

 

Program: 

17.30: Velkomst og Niels Krøjgaard Show: Psykologisk manipulation

18.45: Spisning og bordet rundt

19.45: Niels Krøjgaard Foredrag: Nonverbal kommunikation

21.30: Tak for i aften

 Såfremt du bliver forhindret i at deltage, husk at melde afbud

Praktisk info: 

Seneste tilmeldningsfrist: 30. august

Tidspunkt:  Mandag d. 3. september kl.: 17.30

Sted: Skydepavillionen, Søndre Skovvej 30, 9000 Aalborg

Kontakt: Charlotte Balling

Pris for gæster er 300,00 kr., som inden mødet overføres via Netbank til: Reg.nr. 9280 og kontonr. 1945780742