December er godt i gang og tiden er allerede kommet for vores årlige Juleafslutning, som i år afholdes på TOBAKKEN i Esbjerg, hvor den daglige leder Jan Mols vil tage sig godt af os.

Det bliver en spændende aften, hvor vi kommer hele vejen rundt om TOBAKKEN og skal høre hvad den betyder for Esbjerg’s udvikling og kultur. Og hvad statsstøtten giver af muligheder, til et lokalt spillested.

Her efter så skal vi med en tur ud bag ved og føle os lidt VIP, høre sjove historier om de store stjerner og se nogen af alle de forskellige scener som der er i huset.

Vi slutter aftenen af med nogen gode numre af Kim Larsen og husets egne sjove historier om en af Danmarks mest elskede musikere. Inden vi ønsker glædelig jul og godt nytår, så er der også en lille, men for aftenen meget passende, gave til alle deltagerne.

 

Program:

  • 17.45                  Ankomst og registrering af medlemmer.
  • 18.00                  Velkomst v/Formand.
  • 18.05                  TOBAKKENs betydning for Esbjerg v/Jan Mols.
  • 18.20                  Middag – Forret/Hovedret (Se menu nedenfor).
  • 19.00                  Rundtur på TOBAKKEN.
  • 20.00                  Dessert, kaffe & musik.
  • 21.30                  Tak for i aften & gave.

 

Menu:

Tobakkens to dygtige kokke, har sammensat følgende menu til os.  

Forret

Rødbede gravad Laks m. sprøde kapers og urter

 Buffet

  • Grøn ærtepuré, Humus
  • Vitello Tonnato
  • Svampe Lasagne
  • Kalve Culotte stegt m.Rosmarin og timian
  • Bruschetta med rygeost og kartoffel, tomat, pesto og mozarella.
  • Kylling Supreme m. citrus og estragon sauce
  • Gyldenstegte kartofler med persille
  • Grøn urtesalat
  • Friskbagt brød og smør

Dessert

  • Hvid Chokolademousse m. karamelliserede mandler

 Drikkevarer:

  • Hvidvin: Jean Pabiot, Pouilly-Fume, Fines Caillottes 2017
  • Rødvin: Brazin, Zinfandel, Lodi 2015, Californien.
  • Øl, vand, kildevand, Sommersby samt kaffe og Bailey’s.    

 

Glæder os til at se jer alle på Tobakken i Esbjerg, til en julehyggelig aften i godt selskab.